Primavera 1/2: L'appartamento e la casa. L'articolo.

Buongiorno!!!


Benvinguda primavera! Ja fa un parell de setmanes que vam canviar d'estació i sembla que el fred va agafant distàncies, a poc a poc... És doncs moment de canviar també d'etapa: a calendari i programació ja he actualitzat el nou pla per aquesta estació, ara que ja tinc una experiència tant portant un blog com aprenent l'italià!!


Aquests dies estem a la setmana santa ja, i en el meu cas, d'exàmens xD. He fet una aturada d'estudi però tanmateix l'italià ha estat molt present a la meva vida: buscant pis per l'any que ve he hagut de redactar un munt de cartes de presentació... sort que tinc l'ajuda d'una amiga!

A més, han sorgit molts fans del vídeo (GRÀCIES!! :D), que d'altra banda ens va agradar molt fer. Com que en menys d'un mes aniré a Florència a fer un curs d'art he pensat que potser estaria bé preparar alguna coseta de l'estil...

Així doncs aquestes setmanes, abans de marxar, he pensat que per estudiar italià ho faré tot preparant una review d'aquest viatge, per tant l'estudi tindrà un tema de rerefons -Florència!-.

  1. Gramàtica: L'article


GRAMÀTICA: L'ARTICLE DETERMINAT

Abans de començar amb el tema de Florència, havia començat a estudiar l'article. A continuació teniu la teoria principal respecte l'article determinat:





Aquest esquema és molt útil per ubicar-nos en l'ús de l'article. En el llibre de gramàtica de Carrera, a més, hi ha unes instruccions molt útils respecte als usos de l'article, que són diferents que en català i castellà.




Per a treballar aquests articles, he usat una eina online d'exercicis autocorrectius, on n'hi ha també dels indeterminats: exercicis autocorrectius.


Comentaris